Skip to content

Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

Áttekintés

Visszatérítési és visszaküldési szabályzatunk 30 napig érvényes. Ha 30 nap telt el a vásárlás óta, nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét biztosítani.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Ennek is az eredeti csomagolásban kell lennie.

Többféle áru mentesül a visszaküldés alól. A romlandó áruk, például élelmiszerek, virágok, újságok vagy magazinok nem küldhetők vissza. Nem fogadunk el olyan termékeket sem, amelyek intim vagy egészségügyi termékek, veszélyes anyagok vagy gyúlékony folyadékok vagy gázok.

További vissza nem térítendő termékek:

Ajándékkártya
Letölthető szoftvertermékek
Néhány egészségügyi és testápolási cikk
A visszaküldés befejezéséhez nyugtára vagy vásárlási bizonylatra van szükségünk.

Vannak olyan helyzetek, amikor csak részleges visszatérítést nyújtanak:

Feltűnő használati nyomokkal rendelkező könyv
CD, DVD, VHS kazetta, szoftver, videojáték, kazettás magnó vagy bakelit lemez, amelyet kinyitottak.
Bármely elem, amely nem az eredeti állapotában van, sérült, vagy nem a mi hibánkból eredő okokból hiányoznak alkatrészei.
Minden olyan tétel, amelyet a kiszállítás után több mint 30 nappal visszaküldenek
Visszatérítések
Miután megérkezett és megvizsgáltuk a visszaküldést, e-mailben értesítjük, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról is értesítjük.

Ha jóváhagyják, visszatérítését feldolgozzuk, és bizonyos napon belül automatikusan jóváírásra kerül a hitelkártyáján vagy az eredeti fizetési módon.

Késő vagy hiányzó visszatérítés

Ha még nem kapott visszatérítést, először ellenőrizze újra bankszámláját.

Ezután vegye fel a kapcsolatot hitelkártya-kibocsátójával; eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítés hivatalosan megjelenik.

Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. A visszatérítés elküldése előtt gyakran van némi feldolgozási idő.

Ha mindezt megtette, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: tandembook@gmail.com.Csak a szabályos árú termékek után téríthető vissza. Az akciós termékek nem téríthetők vissza.

Cserék

Csak akkor cseréljük ki az elemeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ki kell cserélnie ugyanarra a tételre, küldjön egy e-mailt a(z) {email address} címre, és küldje el a terméket a következő címre: {fizikai cím}.

Szállítási visszaküldések

A termék visszaküldéséhez postai úton kell elküldenie a terméket a következő címre: 2094 Nagykovácsi, Kossuth L.u. 3.

A termék visszaküldése esetén Önt terheli a saját szállítási költsége. A szállítási költség nem visszatéríthető. Ha visszatérítést kap, a visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

Ha drágább tételeket küld vissza, érdemes lehet nyomon követhető szállítási szolgáltatást igénybe venni, vagy szállítási biztosítást kötni. Nem garantáljuk, hogy a visszaküldött terméket megkapjuk.

Kell segítség?

A visszatérítéssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk a tandembook@gmail címen vagy telefonon a 06306161463-as számon.